Acció Documental+

Acció Documental+

Acció documental+ és una nouvinguda iniciativa d’ACICOM i Acció Cultural PV en què col·labora Emotiongraphix.net la qual consisteix en un fòrum de cinema documental a la ciutat de València. Les pel·lícules son proveïdes per DocsBarcelona, coneguts pel seu festival i el documental del mes. Un dijous al mes es projectara un documental d’estrena i rabiosa actualitat en versió original subtitulada al valencià.

Els passes es faran al Centre de Cultura Contemporània Octubre. Amb la temàtica dels documentals es realitzarà un col·loqui amb convidats especials. L’entrada serà lliure fins completar aforarment i amb taquilla inversa. Estem encantats de col·laborar amb iniciatives com Acció Documental+ que fomenten la cultura audiovisual i tracten de transformar la societat.

El proper dijous 13 de juny presentem el projecte amb el passe de Bicicletes vs Cotxes, una visió ecologista de la sostenibilitat del planeta que enfronta la indústria automobilística contra la bicicleta com a poderosa eina del canvi. En acabar el documental es realitzarà un col·loqui amb : Marian Sintes, activista de València en Bici Acció Ecologista-AgróJose Manuel Felisi, València per l’AireBelen Calahorro, Coordinadora de l’Agència d ela Bicicleta de l’Ajuntament de València. La entrada es lliure amb taquilla inversa, l’aforament limitat, afanya’t a reservar.

La programació oficial d’ Acció Documental+ serà:

Setembre In searchexplora els dilemes emocionals de la mateixa directora i d’altres dones que han patit la mutilació genital femenina.

Octubre Push, revela els secrets més tèrbols de l’entramat mundial de l’especulació immobiliària i urbanística culpable de la gentrificació que pateixen els barris de moltes ciutats.

Novembre What Walaa wants  , retrata la vida d’una adolescent criada en un camp de refugiats, qui decideix convertir-se en una de les poques dones policies de les forces de seguretat palestines.

Decembre When tomatoes met Wagner , la història d’un grec que desafia l’agricultura industrial amb el cultiu de tomàquetes orgàniques de llavors centenàries, que són sensibles a la música i venudes per tot el món.

No Comments

Post A Comment